22 November 2012

Will We Not Go Down by Micheal Heart ( Lagu Untuk Gaza )

Subhanallah,cuma itu yg bisa Rina ucapkan kalo liat berita di tv soal perang antara Iarael dan Palestina.Meski gak ngerti kenapa perang ini terus berlanjut,dan masalah apa yg bikin perang makin memanas,Rina cuma bisa berdoa semoga Palestina bisa berdamai dgn Israel.Coz kasian banget, korban jiwa gak terhitung lagi jumlahnya,terutama anak anak yg gak berdosa harus ngerasain sakitnya terluka akibat gempuran rudal,bom yg sewaktu waktu bisa menjemput ajal mereka.
Untuk menambah rasa peduli kita utk rakyat Palestina,Sobat bisa nikmatin video berikut ini yg sangat menyentuh dan dramatis.Lagu We Will Not Go Down dari Michael Heart ini langsung menjadi Theme Song Untuk menwakili rasa keprihatinan seluruh rakyat Dunia yg mengecam tindakan Israel.

Biar seru sekalian ama teks liriknya yah Flashing Pink Yes
We Will Not Go Down
A blinding flash of white light
Lit up the sky over Gaza tonight
People running for cover
Not knowing whether they’re dead or alive
They came with their tanks and their planes
With ravaging fiery flames
And nothing remains
Just a voice rising up in the smoky haze
reff:We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight
Women and children alike
Murdered and massacred night after night
While the so-called leaders of countries afar
Debated on who’s wrong or right
But their powerless words were in vain
And the bombs fell down like acid rain
But through the tears and the blood and the pain
You can still hear that voice through the smoky haze
We will not go down
In the night, without a fight
You can burn up our mosques and our homes and our schools
But our spirit will never die
We will not go down
In Gaza tonight
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...